Zaglavlje
Mapa sajta  Mapa sajta   RSS  RSS    Facebook 
Leva ivica
Pretraga
Desna ivica
Leva ivica
Citaj
Lokalni ombudsman


Lokalni ombudsman:
 


 Bogoslav Simić

                                          

 
 
Odluka o ombudsmanu (Zaštitniku građana) Grada Zrenjanina usvojena je na sednici Skupštine opštine 26. avgusta 2003. godine. Jednoglasnom odlukom odbornika SO Zrenjanin, na sednici održanoj 2. aprila 2004. godine, za prvog ombudsmana – Zaštitnika građana,  za teritoriju opštine Zrenjanin, izabran je Vladimir Arsić, advokat iz Zrenjanina, i to na period od šest godina.
Bogoslav Simić izabran je za Lokalnog ombudsmana na sednici Skupštine grada održanoj 27. septembra 2019. godine, na mandatni period od pet godina.
 

Adresa Kancelarije Lokalnog ombudsmana:

Gimnazijska 17, Zrenjanin
Telefon: 023/ 315-0210

e-mail: ombudsman@grad.zrenjanin.rs

 

Zamenice Lokalnog ombudsmana:
 
Slavica Mihaljica 
 
Rođena  je  u  Zrenjaninu  1960.  godine. Završila je Pravni fakultet Univerziteta u Novom Sadu, gde je položila i pravosudni ispit. Poseduje uverenje o položenom ispitu u oblasti zemljišno-knjižnih poslova. Radila je kao pripravnik i sudijski pomoćnik u Opštinskom sudu u  Zrenjaninu. 
U Gradskoj upravi grada Zrenjanina radila je kao šef Odeljenja za imovinsko-pravne poslove, kasnije i kao načelnik Odeljenja za imovinsko-pravne poslove. Udata je, majka troje dece. 
Za zamenika zaštitnika građana za prava deteta izabrana je 08.04.2013. godine, a za zamenika zaštitnika građana 16.05.2014. godine. Za zamenika Lokalnog ombudsmana izabrana je 27.09.2019. godine.

 

 

 

 

 

Julija Bobek

 

 

 

Odluka o Lokalnom ombudsmanu (''Službeni list grada Zrenjanina'', br. 23/19)

 

 Pravilnik o bližem uređivanju postupka Javne nabavke za Zaštitnika građana grada Zrenjanina (.pdf)

 

 

 

 

 
Desna ivica

© 2008 Grad Zrenjanin. Sva prava zadržana