Zaglavlje
Mapa sajta  Mapa sajta   RSS  RSS    Facebook 
Leva ivica
Pretraga
Desna ivica
Leva ivica

Uzmi racun i pobedi!

SISTEM 48

Budžet grada Zrenjanina

GIS centar u Zrenjaninu

Free and Industrials Zones

Pitajte gradonacelnika

Portal E-uprava Srbija

Jedinstveni birački spisak

Registar investitora

Citaj
POZIV MLADIMA ZA UČEŠĆE U PROGRAMU POLJOPRIVREDNO - PREDUZETNIČKIH INKUBATORA


 
 
 
Pozivaju se nezaposlene osobe,  zainteresovane za samostalno otpočinjanje poljoprivredne proizvodnje, na obuku u okviru Programa poljoprivredno -preduzetničkih inkubatora koji sprovode Zrenjanin, Kikinda i Novi Bečej, uz podršku Ministarstva omladine i sporta i USAID Projekta održivog lokalnog razvoja.  Obuka je namenjena mladima koji imaju zemljište, ali nemaju znanje i iskustvo u povrtarstvu, kao i onima kojima su potrebni i zemljište i znanje kako bi pokrenuli sopstvenu poljoprivrednu proizvodnju. 
U okviru Programa biće organizovane obuke za 150 mladih kako bi naučili da prave biznis plan, osnuju poljoprivredno gazdinstvo, udružuju se sa ostalim proizvođačima, povezuju sa kupcima i uzgajaju kvalitetno povrće koristeći moderne tehnologije. Nakon obuke, 20 polaznika će biti u prilici da sa Gradom zaključe ugovor o besplatnom korišćenju plastenika na period od dve godine.
Petodnevna obuka biće održana tokom oktobra i novembra 2013. u Zrenjaninu, Kikindi i Novom Bečeju. Zainteresovani kandidati treba da dostave popunjenu prijavu. Prijavni formular za prijavljivanje za učešće u obuci možete preuzeti OVDE.
Prijave se šalju na sledeće adrese (gde se mogu dobiti i dodatne informacije o učešću u Programu): 
  
 
   
 
  
 
 
 
 
 
 
Desna ivica

© 2008 Grad Zrenjanin. Sva prava zadržana