Zaglavlje
Mapa sajta  Mapa sajta   RSS  RSS    Facebook 
Leva ivica
Pretraga
Desna ivica
Leva ivica

Uzmi racun i pobedi!

SISTEM 48

Budžet grada Zrenjanina

GIS centar u Zrenjaninu

Free and Industrials Zones

Pitajte gradonacelnika

Portal E-uprava Srbija

Jedinstveni birački spisak

Registar investitora

Citaj
Kup vatrogasaca Vojvodine u Zrenjaninu

03.09.2017


U organizaciji Gradskog vatrogasnog saveza Zrenjanina, na Gradskom stadionu u nedelju je održan Kup vatrogasaca Vojvodine.
Ovom prilikom prvi put je prikazana elektronska oprema praćenja discipline za rad sa motornom vatrogasnom pumpom.
 
 
Otvarajući manifestaciju gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić je rekao:
"Zadovoljstvo mi je što se ovako značajna smotra održava baš u Zrenjaninu. Naša profesionalna jedinica ima izuzetne rezultate, i znam koliko je požara sprečila, ali pravovremenim reagovanjem i ugasila kada do njih dođe.
 
 
Puno se ulaže u dobrovoljna vatrogasna društva, i zato mi je izuzetna čast što se upravo ova velika manifestacija održava u našem gradu, na našem stadionu", naglasio je Janjić.
 
 
Predsednik Vatrogasnog saveza Vojvodine i sekretar Gradskog vatrogasnog saveza Dragan Jajić uručio je zlatnu plaketu gradonačelniku Čedomiru Janjiću, zbog izuzetnog doprinosa i pomoći dobrovoljnim vatrogasnim društvima, i ovom prilikom istakao:
"Želim da se zahvalim lokalnoj samoupravi na ukazanoj pomoći i podršci, pre svega gradonačelniku Čedomiru Janjiću i predsedniku Gradskog vatrogasnog saveza Draganu Ćapinu. Želimo da pokažemo da grad Zrenjanin može biti domaćin jednom ovako velikom međunarodnom takmičenju.
I naredne godine ćemo se prijaviti da budemo nosioci organizacije gržavnog prvenstva", rekao je Jajić.
 
 
Osim Sremskog i Severno-bačkog okruga, sva vatrogasna društva iz Vojvodine su učestvovala na kupu, koji je okupio oko 650 učesnika iz 65 vatrogasnih društava.
Desna ivica

© 2008 Grad Zrenjanin. Sva prava zadržana