Zaglavlje
Mapa sajta  Mapa sajta   RSS  RSS    Facebook 
Leva ivica
Pretraga
Desna ivica
Leva ivica

Uzmi racun i pobedi!

SISTEM 48

Budžet grada Zrenjanina

GIS centar u Zrenjaninu

Free and Industrials Zones

Pitajte gradonacelnika

Portal E-uprava Srbija

Jedinstveni birački spisak

Registar investitora

Citaj
Potpisan Memorandum o saradnji sa ruskom Veterinarskom komorom

02.09.2017


Šestočlana delegacija Veterinarske komore Rusije, u svojoj prvoj zvaničnoj poseti Republici Srbiji posetila je i Grad Zrenjanin, u subotu, 2. septembra.
 
Tom prilikom, u Gradskoj kući su pomoćnik gradonačelnika Duško Radišić i načelnica Srednjobanatskog upravnog okruga Snežana Vučurević upriličili su prijem za goste iz Rusije, ali i predstavnike Veterinarske komore Srbije. Obraćajući se prisutnima, Duško Radišić je ovom prilikom rekao:
 
“Naše prednosti u odnosu na ostale zemlje regiona su bliska saradnja sa Rusijom, a poboljšanje Zakona u oblasti veterine doprineće boljoj konkurentnosti. Ovom prilikom smo istakli da Grad Zrenjanin ima bratske veze sa dva grada u Rusiji na šta smo ponosni. U daljem periodu se nadamo još čvršćoj saradnji u oblasti veterine, ali i drugih oblasti između našeg grada i Moskovske regije”, naglasio je Radišić.
 
 
Ovom prilikom potpisan je i Memorandum o saradnji između Veterinarske komore Srbije i Veterinarske komore Rusije. Predsednik Veterinarske komore Srbije Davor Šašić istakao je važnost sastanka sa ruskom delegacijom.
“Ovo je veliki dan za našu struku, i stvaranje još jedne karike u lancu dobre saradnje Ruske Federacije i Republike Srbije. Izuzetno nam je drago sto je Sporazum o saradnji potpisan u Zrenjaninu, želim ovom prilikom da se zahvalim lokalnoj samoupravi na gostoprimstvu”.
 
 
Predstavnici Veterinarske komore Rusije izrazili su zadovoljstvo zbog dalje saradnje sa našom zemljom, i mogućnosti da upoznaju kapacitete i potencijale u oblasti veterine u Srbiji. "Potpisivanje Memoranduma ne predstavlja samo saradnju u oblasti veterine, već doprinosi razmeni iskustava što se tiče same farmakologije, ali i organizacije rada naših komora", naveli su gosti iz Rusije.
 
Desna ivica

© 2008 Grad Zrenjanin. Sva prava zadržana