Zaglavlje
Mapa sajta  Mapa sajta   RSS  RSS    Facebook 
Leva ivica
Pretraga
Desna ivica
Leva ivica

SISTEM 48

Budžet grada Zrenjanina

GIS centar u Zrenjaninu

Free and Industrials Zones

Pitajte gradonacelnika

Portal E-uprava Srbija

Jedinstveni birački spisak

Citaj
Poziv građanima da sutra posete postrojenje za prečišćavanje pitke vode

06.11.2017


JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin, konzorcijum preduzeća izvršioca usluge prečišćavanja pitke vode za grad Zrenjanin i Grad Zrenjanin pozivaju sve zainteresovane građane da SUTRA, (utorak 07.11.2017. godine) posete postrojenje za prečišćavanje vode, na Mihajlovačkom drumu BB, u Zrenjaninu. Biće to svojevrsni “Dan otvorenih vrata”, koji organizuju pomenute institucije. 
 
Kapije postrojenja biće otvorene za sve građane koji žele da pogledaju objekte i opremu i upoznaju se s načinom rada postrojenja.

Posete postrojenju su planirane u dva termina, prvi, prepodnevni, od 10 do 11 časova, i drugi, popodnevni termin, od 15 do 16 časovaMole se zainteresovani da poštuju navedeno vreme okupljanja, jer će obilazak postrojenja početi najkasnije 15 minuta nakon okupljanja, dakle oko 10.15, odnosno 15.15 časova.
 
 
 
Želja je da se na ovaj način pruži prilika i građanima koji su u radnom odnosu da posete postrojenje.
 
Kretanje kroz postrojenje biće organizovano po grupama koje će predvoditi inženjeri i zaposleni u „Sinerteku“ i JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin, koji će zainteresovanim građanima pružiti sve potrebne informacije o sistemu rada postrojenja.
 
Postrojenje za prečišćavanje vode nalazi se u ulici Mihajlovački drum (u nastavku ulice Cara Dušana) na izlazu iz grada, oko 100 metara posle kružnog toka u pomenutoj ulici, i neposredno pored objekta JKP „Vodovod i kanalizacija“ – Bunari.
 
Desna ivica

© 2008 Grad Zrenjanin. Sva prava zadržana