Zaglavlje
Mapa sajta  Mapa sajta   RSS  RSS    Facebook 
Leva ivica
Pretraga
Desna ivica
Leva ivica

SISTEM 48

Budžet grada Zrenjanina

GIS centar u Zrenjaninu

Free and Industrials Zones

Pitajte gradonacelnika

Portal E-uprava Srbija

Jedinstveni birački spisak

Registar investitora

Citaj
Zrenjanin ulazi u Novu godinu uz ''Atomsko sklonište'', u petak i subotu programi za decu

14.12.2017


Gradska uprava, Kulturni centar Zrenjanina i Turistička organizacija grada pripremaju doček Nove 2018. godine u centru Zrenjanina, a naše sugrađane i njihove goste u novogodišnjoj noći zabavljaće jedan od najpopularnijih bendova na prostoru nekadašnje Jugoslavije - “Atomsko sklonište” iz Pule. 
 
Predvođeni pevačem i gitaristom Brunom Langerom, “Atomci” će na novogodišnjoj bini, koja će biti postavljena na Trgu slobode ispred Gradske kuće, nastupati od 22 časa, sve do ponoći, kada će Zrenjanincima, uz vatromet, uputiti novogodišnju čestitku.  
 
 
Muzički program biće nastavljen i posle ponoći i vatrometa, polusatnim nastupom zrenjaninskog duvačkog "Bid Benda", uz odabrane latino i evergrin ritmove. 
 
Novogodišnji program u organizaciji grada, namenjen najmlađima, kreće u petak, 29. decembra, u 18 časova, kada u Kulturnom centru počinje velika novogodišnja predstava “Čekamo te, Deda Mraze!”. Ulaz je slobodan. 
 
Već tradicionalna dečja novogodišnja manifestacija “Grad otvorenog srca” održaće se u centru Zrenjanina u subotu, 30. decembra, s početkom u 12 časova. Sve posetioce očekuje puno zabave, muzike i pesme, novogodišnji paketići, Deda Mrazevi i animatori, a na Trgu slobode biće postavljen i novogodišnji ringišpil - karusel.
Desna ivica

© 2008 Grad Zrenjanin. Sva prava zadržana