Zaglavlje
Mapa sajta  Mapa sajta   RSS  RSS    Facebook 
Leva ivica
Pretraga
Desna ivica
Leva ivica

SISTEM 48

Budžet grada Zrenjanina

GIS centar u Zrenjaninu

Free and Industrials Zones

Pitajte gradonacelnika

Portal E-uprava Srbija

Jedinstveni birački spisak

Citaj
''Ležeći policajci'' postavljeni na tri gradske lokacije

30.10.2018


Prethodnih dana postavljene su asfaltne platforme, tzv. “ležeći policajci”, na tri lokacije u gradu, gde se ukazala potreba za takvom vrstom prepreka i povećanjem bezbednosti učesnika u saobraćaju. 
 
 
 
Asfaltna platforma postavljena je na uglu Žabaljske i Ulice Milana Stanivukovića na Bagljašu, na teritoriji MZ “Veljko Vlahović”. Vozači će na istu prepreku naići i u blizini centra grada, Ulici dr Zorana Kamenkovića, kod nekadašnje fabrike šešira, gde je posebno obeležen i manji parking-prostor, dok je treća asfaltna platforma postavljena na teritoriji MZ “Dolja-Crni šor”, raskrsnici ulica Čarnojevićeve i Balkanske. 
 
 
 
 
Javno preduzeće za urbanizam Zrenjanin, kom je poveren nadzor nad izvršenim radovima, upozorava vozače na nove saobraćajne uslove na tim lokacijama, prilagođavanje brzine kretanja i poštovanje saobraćajne signalizacije koja ukazuje na postavljene “ležeće policajce”.
 
 
 
Radovi na postavljanju asfaltnih platformi su izvedeni po projektu i dokumentaciji Odeljenja za urbanizam - odseka za saobraćaj Gradske uprave Zrenjanin. 
Desna ivica

© 2008 Grad Zrenjanin. Sva prava zadržana