Zaglavlje
Mapa sajta  Mapa sajta   RSS  RSS    Facebook 
Leva ivica
Pretraga
Desna ivica
Leva ivica

SISTEM 48

Budžet grada Zrenjanina

GIS centar u Zrenjaninu

Free and Industrials Zones

Pitajte gradonacelnika

Portal E-uprava Srbija

Jedinstveni birački spisak

Citaj
Predrag Marić u Zrenjaninu unapređen u čin generala policije

04.07.2019


Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović uručio je načelniku Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova Predragu Mariću rešenje o unapređenju u čin generala policije. To je učinjeno prilikom posete potpredsednika Vlade Srbije i ministra Stefanovića gradu Zrenjaninu, a svečanost je upriličena u kabinetu gradonačelnika Zrenjanina Čedomira Janjića.
 
 
 
U saopštenju MUP-a se navodi da je Stefanović u Zrenjaninu prisustvovao zajedničkim pokaznim vežbama Vatrogasno-spasilačkog bataljona Zrenjanin i dobrovoljnih vatrogasnih društava iz tog grada i tom prilikom istakao da dobrovoljno vatrogastvo ima budućnost u Srbiji. 
 
 
 
Stefanović je, nakon sastanka s gradonačelnikom Janjićem, na Trgu slobode izvršio smotru jedinica dobrovoljnih vatrogasnih društava, kojih na teritoriji grada Zrenjanina ima 23 i prisustvovao tehničko-taktičkom zboru, a posetu Zrenjaninu završio je obilaskom Policijske uprave, gde je razgovarao sa policijskim službenicima o njihovim rezultatima u suzbijanju kriminala, ali i unapređenju uslova njihovog rada.   
Desna ivica

© 2008 Grad Zrenjanin. Sva prava zadržana