Zaglavlje
Mapa sajta  Mapa sajta   RSS  RSS    Facebook 
Leva ivica
Pretraga
Desna ivica
Leva ivica

SISTEM 48

Budžet grada Zrenjanina

GIS centar u Zrenjaninu

Free and Industrials Zones

Pitajte gradonacelnika

Portal E-uprava Srbija

Jedinstveni birački spisak

Citaj
Dragan Ćapin novoizabrani predsednik Vatrogasnog saveza Srbije

20.09.2019


U Baroknoj sali Gradske kuće danas je održana 69. sednica Skupštine Vatrogasnog saveza Srbije, kojoj su prisustvovali gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić sa saradnicima, zamenik načelnika sektora za vanredne situcije u Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srbije Boban Stevanović, kao i brojni delegati i gosti iz naše zemlje, Hrvatske i Slovenije.
 
 
 
Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić pozdravio je sve prisutne i ukazao na neraskidivu vezu između građana i vatrogasne službe.
"Veliku pažnju posvećujemo dobrovoljnom vatrogastvu i ne mala sredstva ulažemo da sve funkcioniše na najbolji način. Veoma sam zahvalan mojim dobrovoljnim vatrogascima, kao i profesionalcima. Želim da istaknem da u 22 naseljena mesta postoje dobrovoljna društva, 21 vozilo je u funkciji i odlično su organizovani. U budućnosti planiramo da, zajedno sa Vatrogasnim savezom Srbije, obnovimo mehanizaciju i olakšamo rad našim vatrogascima", rekao je gradonačelnik i poželeo vatrogascima prijatan boravak u Zrenjaninu.
 
 
Na današnjoj sednici Skupštine, dosadašnji potpredsednik Dragan Ćapin izabran je za novog predsednika Vatrogasnog saveza Srbije.
"Velika mi je čast, ali i obaveza da predstavljam, kao novoizabrani predsednik, 400 vatrogasnih društava sa 10.000 vatrogasaca dobrovoljaca", rekao je Ćapin.
 
Desna ivica

© 2008 Grad Zrenjanin. Sva prava zadržana