Zaglavlje
Mapa sajta  Mapa sajta   RSS  RSS    Facebook 
Leva ivica
Pretraga
Desna ivica
Leva ivica

SISTEM 48

Budžet grada Zrenjanina

GIS centar u Zrenjaninu

Free and Industrials Zones

Pitajte gradonacelnika

Portal E-uprava Srbija

Jedinstveni birački spisak

Citaj
Novi trotoari u gradu i u decembru

30.12.2019


Iako je po kalendaru sam kraj godine, izuzetno povoljni uslovi za ovo doba godine omogućili su komunalcima da i tokom decembra nastave s radovima na izgradnji novih i rekonstrukciji postojećih trotoara na gradskoj teritoriji. Pre nekoliko dana završena je gradnja novog trotoara u delu Sarajevske ulice - od Kaćanske do Čontikarske, a rekonstruisan je dotrajao trotoar u delu Ulice 20. oktobra i plato pored zgrade mesnih zajednica na Bagljašu i beton zamenjen behaton kockom. Radove je izvelo zrenjaninsko preduzeće “Eko-Gradnja”.
  
 
 
 
 
Novi trotoari na Bagljašu
 
Ove aktivnosti nastavak su poslova koji su na teritoriji grada obavljani, praktično, tokom cele godine i u okviru kojih je izgrađeno ili obnovljeno više kilometara trotoara i pešačkih staza. Novi pločnici postavljeni su uz centralno gradsko jezero, pored hotela “Vojvodina” u Skerlićevoj ulici, celom dužinom Obale pionira uz glavni parking “Prevlaka”, a novom stazom spojena je Jevrejska ulica sa obalom Begeja kod mosta u Zmaj-Jovinoj ulici. 
  
 
 
 
 
Nov trotoar u Sarajevskoj ulici
 
U naselju “Putnikovo”, u Ulici Prilepski red, na teritoriji mesne zajednice “Berbersko-Bolnica”, izgrađena je betonska staza obodom parka u tom naselju, u dužini od 200 metara, a radilo se i u delovima ulica Stražilovska i Zdravka Čelara na Bagljašu.  
Desna ivica

© 2008 Grad Zrenjanin. Sva prava zadržana