logo
Citaj
O kancelariji u Zrenjaninu


 

Kancelarija za komunikaciju narodnih poslanika sa građanima u Zrenjaninu je peta po redu u Srbiji. Ponosni smo na činjenicu da u ovom poduhvatu učestvuje osam narodnih poslanika, iz sedam različitih političkih stranaka, kako iz vlasti tako i iz opozicije.

 

„Mini-Parlament u Zrenjaninu“, kako je dobila naziv ova Kancelarija, pokazuje da narodni poslanici prevazilaze stranačke podele kada je u pitanju predstavljanje građana koji ih biraju u Narodnu skupštinu.

 

 

 

Kancelarija prima sve građane Srednjebanatskog okruga, ali i drugih krajeva Srbije, bez obzira na politička opredeljenja, versku i nacionalu pripadnost, ili druge različitosti. Poslanici, kao i asistenti u Kancelariji, mogu da komuniciraju sa građanima na više jezika, tj pored srpskog i na mađarskom, rumunskom i engleskom jeziku.

 

 Osam narodnih poslanika predstavlja „poslovnicu“ Narodne skupštine u našem gradu i našem okrugu, i otvoreni su da čuju Vaše predloge, molbe ili žalbe vezane za njihove aktivnosti u Narodnoj skupštini, i svih aktivnosti Narodne skupštine generalno.

 

 

Pozivamo Vas da dođete u Kancelariju, i doprinesete boljem radu Vaših izabranih poslanika, jer na kraju – oni su izabrani da predstavljaju Vas i donose zakone i propise u Vaše ime.

ZRENJANIN, Adresa: Ulica i broj 1, Tel: 023/154-24-58