Sistem 48

 

Za rešavanje Vaših problema sada je dovoljan jedan jedini telefonski poziv, SMS poruka ili pristup Internetu. Ceo sistem je osmišljen da bi Vama bio na usluzi i kao takav Vam stoji na raspolaganju 24 sata dnevno.

  • Problem možete prijaviti na nekoliko načina; 
  • U najkraćem roku dežurne službe javnih preduzeća izlaze na teren;
  • U roku od 48 sati ćete dobiti odgovor o statusu rešavanja Vašeg problema.

Razvoj SISTEM-a 48 pospešuje poziciju naše lokalne samouprave i omogućava privlačenje investicija i otvaranje novih radnih mesta.

SISTEM 48 predstavlja jedinstven informacioni sistem u Evropi kojim se u roku od samo 48 sati rešavaju problemi građana. Služi za bolje upravljanje opštinom i kvalitetnijom kontrolom javnih preduzeća.

Objedinjujući rad svih javnih preduzeća u opštini Sistem 48 omogućava rešavanje problema i zahteva građana, raspolaganje sredstvima na nov, moderan i funkcionalan način zasnovan isključivo na tehničkim podacima i činjenicama.

Sistem je u potpunosti u funkciji građana koji pomoću njega lakše i brže rešavaju problem iz domena komunalnih preduzeća.

Grad Zrenjanin, u cilju što efikasnijeg rada i bolje komunikacije sa građanima, je uspostavio rad Call centra. Referentu koji brine o svim primedbama ili pohvalama službi koje su u sastavu gradske uprave i javnih preduzeća čiji je osnivač Grad Zrenjanin možete se obratiti na sledeći način:

  • lično (u opštinskom uslužnom centru);
  • telefonom na broj 065/3150048 na koji se u toku radnog vremena opštine javlja referent;
  • na E-mail sistem48@grad.zrenjanin.rs;
  • preko formulara koji se nalazi na internet adresi sistem48.zrenjanin.rs.

Ako želite da Vas referent informiše o statusu podnetog zahteva, ostavite podatke kako bi referent mogao da Vam odgovori (Telefon ili/i SMS ili/i e-mail).