Preminuo Dušan Ćulibrk

Posle teške bolesti, noćas je u Sremskoj Kamenici, u 50-toj godini, preminuo Dušan Ćulibrk, bivši načelnik Opštinske uprave opštine Zrenjanin.
 
 
Dušan Ćulibrk, rođen je 25.10.1959. godine u Zrenjaninu, gde je završio osnovnu školu "Sonja Marinković" i Gimnaziju. Diplomirao je na Pravnom fakultetu u Beogradu, 1985. godine.
 
Radni odnos u Opštinskoj upravi opštine Zrenjanin zasnovao je 01.02.1995. godine. Obavljao je upravno-pravne poslove vezane za izbeglice, upravno pravne poslove u Sekretarijatu za urbanizam, poslove sekretara Komisije za predstavke i žalbe, a za načelnika Odeljenja za poslove Skupštine i izvršnog odbora postavljen je 11.01.1999. godine.
 
Na funkciju načelnika Opštinske uprave opštine Zrenjanin, Skupština opštine Zrenjanin postavila ga je 08.11.2004. godine na period od 4 godine, ali ga je bolest omela u obavljanju iste.
 
U trenutku smrti obavljao je funkciju sekretara Gradonačelnika grada Zrenjanina.
 
Komemoracija povodom smrti Dušana Ćulibrka biće održana sutra u 10 časova, u Baroknoj sali Gradske kuće, a sahrana je u 13 časova na Novom groblju u Zrenjaninu.