Slavica Trpeska iz Zenjanina poginula u nesreći u Egiptu

Ministarstvo spoljnih poslova Srbije, pozivajući se na zvanične informacije egipatskih vlasti, saopštilo je imena poginulih i povređenih državljana Srbije u jučerašnjoj saobraćajnoj nesreći kod Hurgade.
 
Među poginulima je i naša sugrađanka Slavica Trpeska (rođena 1987. godine). Ona je u autobusu bila sa svojim momkom Ivanom Ergelaševim, iz Botoša, koji je povređen, a povređen je i Zrenjaninac Miroslav Lukić. 
 
Poginuli su i Janjić Zoran (1958.), Janjić Ivanka (1964.), Janjić Mara (1994.) iz Beograda, Rodić Snežana (1969.), Rodić Irina (1995.), Jovicki Zdenka (1973.), Jovicki Stefan (1997.) i Jovicki Katarina (2001.), svi iz Novog Sada. 
 
Povređeni su i Nešić Ivica iz Leskovca, Cerović Miljana iz Leskovca, Babić Ivan iz Pančeva, Popadić Sanja iz Pančeva, Lukić Tijana iz Beograda i Jovicki Saša iz Beočina. Njih je u kairskoj bolnici obišao i predsednik Boris Tadić. Tadić je naglasio da je saobraćajna nesreća u kojoj je poginulo devet državljana Srbije "užasna tragedija". 
 
"U ovoj teškoj nesreći dobra je vest da su svi naši državljani koji su smešteni u bolnici dobro i da je prognoza medicinskog osoblja za njihov oporavak jako dobra", rekao je Tadić posle posete povređenim turistima u kairskoj bolnici "Ali Ahli Benk".