U Perlezu osnovana kancelarija za mlade

U zgradi Mesne zajednice u Perlezu prošle je subote osnovana Kancelarija za mlade – prva takve vrste u manjim naseljima na području Grada Zrenjanina. Tom prilikom predsednik gradskog Saveta za mlade Srđan Đorđević predao je Mesnoj zajednici na korišćenje kompjuter, a predsednik Saveta MZ Miodrag Cvejin pozvao je mlade Perleza da se uključe u rad kancelarije. Po njegovim rečima, sva važna obaveštenja u vezi sa radom Kancelarije biće dostupna i na zvaničnoj internet prezentaciji mesta www.perlez.org.rs.
 
- Otvaranjem Kancelarije, mladima se pruža mogućnost da na jednostavni, brži i efikasniji način pribavljaju informacije o konkursima, seminarima i edukacijama koje su trenutno aktuelne. Mi iz gradske Kancelarije za mlade na raspolaganju smo da vam pružimo svaku vrstu pomoći. Jedna od prvih stvari biće saradnja u edukaciji za pisanje projekata – rekao je Srđan Đorđević.  
 
 
Skupu su prisustvovali član Gradskog veća Goran Đorđević i mladi aktivisti Mesne zajednice Vukašin i Vojislav Malbaški, Goran Bogojević, Zoran Vidić, Nenad Mišić, učiteljica OŠ "Đura Jakšić" Zora Obradović i više desetina mladih iz Perleza.
 
U saradnji sa Savetom Mesne zajednice, narednih dana biće osnovan tim Kancelarije za mlade u Perlezu, a očekuje se da će ovakve kancelarije biti formirane i u drugim naseljima na području grada Zrenjanina.