''Zrenjanin for Investors''

U Golf klubu "Centar", u blizini Zrenjanina, održan je prvi golf turnir pod nazivom "Zrenjanin for Investors".
Gradonačelnik Zrenjanina dr Mileta Mihajlov je svečano otvorio golf turnir, pozdravio sve prisutne i izrazio svoju veliku podršku za dalji razvoj saradnje između Grada Zrenjanina i Golf kluba "Centar".
Na turniru se okupilo oko 50 učesnika i posetilaca, od čega je 20 takmičara nastupalo u kategoriji A, B i juniori, a najuspešnijima je na kraju dana uručen i simboličan pehar, uz nagrade sponzora.
 
      
 
 
Golf Club "Centar" nalazi se u blizini reke Tise, na samo 15 km od Zrenjanina, 30 km od Novog Sada i 90 km od Beograda. Golf Centar se prostire na površini od 45 hektara. U okviru ovog kompleksa nalazi se izgrađen golf teren sa 9 polja ukupne dužine 2701m (5402m) i par 36 (72), Driving range sa urađenim i opremljenim trenažnim boksevima, Putting green, Chipping green, Pitching green i Club house sa recepcijom, klupskim salonom, članskom kancelarijom i terasom smeštenom u samom srcu Golf Centra.
 
 

Golf je jedinstvena igra, izvor sportskog i takmičarskog duha, rekreacije, ali i uspešnog biznisa. Golf teren je stečište uspešnih poslovnih ljudi. Kako sama igra zahteva dosta vremena neprekinutog bilo čime osim zamaha štapom - golf teren je idealno mesto za druženje sa klijentima, potencijalnim kupcima i ljudima od uticaja. U velikom biznisu vlada prećutno pravilo da je golf, između ostalog, igra u kojoj se plete mreža poslovnih veza i grade poslovni odnosi.
- Veliko nam je zadovoljstvo što Grad Zrenjanin prepoznaje naš golf teren kao jedan značajan centar susretanja sportskih, turističkih i poslovnih interesa u svom okruženju -  rekao je Saša Jokić, predsednik Golf kluba "Centar".