''Valentino'' na Trgu slobode u novogodišnjoj noći

Poznata sarajevska pop-rok grupa "Valentino" zabavljaće Zrenjanince na Trgu slobode u novogodišnjoj noći, saopšteno je iz Turističkog centra Grada Zrenjanina. Doček na Trgu slobode organizuju Grad Zrenjanin i JP "Turistički centar grada Zrenjanina", uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za kulturu. Oni koji odluče da ovu noć provedu na gradskom trgu, imaće priliku da se za početak zagreju uz besplatno kuvano vino, rakiju i čaj, dok će za najmlađe sugrađane biti obezbeđena slatka iznenađenja. Oko 22 časa počinje nastup grupe "Valentino", sa kojom će posetioci, uz vatromet, dočekati Novu godinu.
 
 
O kvalitetu grupe Valentino sasvim dovoljno govore njihovi brojni hitovi.: Bez tebe, Volim te jos,  Idu ptice selice, Pile moje zovi me, Samo sklopi okice, Nema je nema, Oka tvoja dva, Ne daj mi da govorim u snu... i mnoge druge, podsećaju iz Turističkog centra Grada Zrenjanina i apeluju na sve posetioce koji će Novu godinu dočekati na Trgu slobode da ne upotrebljavaju petarde i ostala pirotehnička sredstva, kako ne bi ugrožavali sopstvenu i bezbednost ostalih posetilaca.
 
 
- Koristimo ovu priliku da još jednom pozovemo sve naše sugrađane da uz puno pozitivne energije, besplatne tople napitke, obilje kvalitetne muzike i novogodišnji vatromet zajedno dočekamo Novu godinu i provedemo nezaboravne trenutke u najluđoj noći – stoji u pozivu Turističkog centra Grada Zrenjanina