Predstavnice Asocijacije žena Zrenjanina u poseti gradonačelniku

Gradonačelnik Zrenjanina dr Mileta Mihajlov primio je danas u svom kabinetu predstavnice Asocijacije žena Srbije za Zrenjanin koje su nedavno boravile u Grčkoj i zahvaljujući čijem će angažovanju desetak zrenjaninskih osnovaca dobiti priliku da učestvuje u međunardonom kampu.
Prema rečima Milice Jovanov, predsednice Asocijacije žena Srbije za Zrenjanin, na godišnjoj Skupštini, kojoj su prisustvovale žene i udruženja iz svih balkanskih zemalja, a koje su članice UNESCO-a i «Mir na Balkanu» dogovoreno je da, ono što je važno, Srbiju na kampu UNESCO-a predstave deca Asocijacije žena iz Zrenjanina.

 


- Tema ovogodišnjeg kampa je održivi razvoj. Deca moraju znati engleski jezik, i imaće priliku da se druže i rade sa decom iz različitih zemalja. Posle samog upoznavanja odradiće program i predstaviće Srbiju – rekla je Jovanov.
Zrenjaninke koje su boravile u Grčkoj, posebno su istakle prijem kod gradonačelnika Soluna, koji je organizovan na njegovu inicijativum.
- Bio je veoma zadovoljan našim radom i prilikom tog razgovora sa nama izrazio je želju da se susretne sa gradonačelnikom našeg Grada. Ovom prilikom smo gradonačelniku dr Mileti Mihajlovu uručili knjigu o Solunu, poklon gradonačelnika Soluna – dodala je Milica Jovanov.