Preminuo odbornik Skupštine grada Zrenjanina Mladinko Đurić

U Zrenjaninu je juče tragično preminuo odbornik Skupštine grada, profesor Mladinko Đurić.
 
Rođen je 1953. godine, i radio je kao profesor računarstva i informatike u Ekonomsko-trgovinskoj školi "Jovan Trajković", u kojoj je proveo gotovo čitav radni vek. Bio je član Foruma profesora računarstva i informatike Srbije, član aktiva profesora računarstva i informatike pilot odeljenja vezanih za reformu školstva u Srbiji i aktivan učesnik u reformi u poslednjoj deceniji. Bio je aktivan i u svojoj Gradnulici, u kojoj je živeo, kao predsednik Mesnog odbora Demokratske stranke u MZ "Gradnulica" u tri mandata, a u dva mandata biran je za odbornika u Skupštini grada Zrenjanina. U aktuelnom sazivu Skupštine radio je i kao član Komisije za propise.
 
 
Za sobom je ostavio suprugu i dve kćerke.
 
U ime Skupštine grada i u svoje lično ime, predsednik Skupštine grada Zrenjanina, Aleksandar Marton, uputio je porodici Mladinka Đurića telegram s izrazima saučešća.
 
Komemorativna sednica održana je u Baroknoj sali Gradske kuće u Zrenjaninu, a o ličnosti Mladinka Đurića govorio je Boško Kojčić, predsednik Odborničke grupe "Za evropski Zrenjanin" u Skupštini grada.
 
 
Mladinko Đurić biće sahranjen u petak, 7. oktobra, u 14 časova, na Gradnuličkom groblju u Zrenjaninu.