Otvorena apoteka u Lukićevu

U Lukićevu je danas otvorena apoteka i to je, kako navode meštani tog sela za njih istorijski dan. Apoteku je svečano otvorio gradonačelnik Zrenjanina dr Mileta Mihajlov koji je istakao da je za taj projekat uloženo 1,5 miliona dinara iz gradskog budžeta.
 
 
- Posle mnogo godina u Lukićevu je otvorena apoteka. Mi upravo ostvarujemo projekat koji smo zacrtali, a to je da nijedno Danas smo tačno na polovini projekta, otvorili smo nedavno apoteke u Kleku a to isto učinićemo ovih dana u Farkaždinu i Knićaninu – rekao je Mihajlov poželevši sreću korisnicima apoteke, puno zdravlja i da, kako kaže, koriste što manje lekova.
 
 
Predsednik Saveta mesne zajednice Lukićevo, Dragan Stanišić kaže da je ovaj događaj zaista od izuzetnog značaja za meštane.
- Mi smo gotovo sedamdeset godina bez apoteke, veliki problem je to bio  s obzirom da su građani po lekovi išli u grad ili u Ečku, biciklima i po svim vremenskim uslovima i neprilikama. Konačno smo dočekali da imamo svoju apteku. Odavno smo to tražili i sada smo, zahvaljujući Gradu Zrenjaninu i uspešnom saradnjom sa apotekarskom ustanovom, to i ostvarili – rekao je Stanišić.