Gradonačelnik posetio Igmansku ulicu

Gradonačelnik Zrenjanina mr Ivan Bošnjak obišao je Igmansku ulicu, u naselju Berbersko. Reč je o jednoj od neasfaltiranih ulica u gradu čiji stanovnici, osim toga, imaju problem i zbog nedostatka kanalizacione mreže I, u većem delu, nepostojanja kišne kanalizacije. 
U toj ulici trenutno se izvode radovi na postavljanju podloge, kako bi se taj problem, bar delimično rešio. 
 
 
- Ovo je samo jedan mali vid ublažavanja, postavlja se podloga i to jeste samo privremeno rešenje za stanovnike ovog dela grada. Naravno, ovde nedostaje vodovodna i kanalizaciona mreža, potrebno je prethodno uraditi projekte i nakon toga ulicu privesti nameni onako kako to jedna urbanistički sređena sredina treba da ima. Nadamo se da ćemo u što kraćem roku uspeti da to uradimo, ali ne samo u ovoj ulici, već i širom Zrenjanina - rekao je gradonačelnik Bošnjak.
Dragan Petrin kaže da je na ovaj problem ukazivano i ranije ali da se zbog teške ekonomske siztuacije pribeglo samo privremenom rešavanju.
- Izravnaćemo put i nasuti tucanik, ali se nadamo da će problem uskoro biti i trajno rešen. Aktuelna vlast ima i snage i znaja da se izbori sa ovim problemima što ćemo u budućem periodu i dokazati – rekao je Petrin.