Otvorena kancelarija Gradske uprave u Mesnoj zajednici "Dositej Obradović"

Kako je prošle nedelje i najavljeno, u Mesnoj zajednici "Dositej Obradović" danas je počela sa radom kancelarija Gradske uprave za overu potpisa, prepisa i rukopisa. 
Načelnik gradske Službe za poslove mesnih kancelarija Dragan Ćapin kaže da je otvaranje ove kancelarije od velikog značaja za otu mesnu zajednicu, i da je to jedna u nizu onih u kojima će se ubuduće se poslovi overe potpisa, prepisa i rukopisa moći obavljati.
 
 
 
 
- Važno je da se u ovom trenutku vlast prenosi iz Gradske uprave na mesne zajednice, a jedan od vidova je i ovaj. Očekujemo da će kancelarija biti posećena i da će naši sugrađani biti zadovoljni – rekao je Ćapin naominjući da je u planu da se kancelarija za overu potpisa, prepisa i rukopisa otvori i u Mesnoj zajednici "Zeleno polje“. 
- Na taj način pomoći ćemo i našim sugrađanima iz tog dela grada – dodao je on.
 
 
 
 
Prema njegovim rečima, u danas otvorenoj kancelariji zaposleno je jedno lice, i to je već radnik Gradske uprave, tako da novih zapošljavanja nema.
Ukazujući na značaj otvaranja ove kancelarije,  Gordana Kostić Mirčeta predsednik Saveta, je napomenula da na teritoriji Mesne zajednice "Dositej Obradović“ živi oko 13.500 ljudi, što predstavlja jednu od najvećih mesnih zajednica.
- Nadam se da će našim sugrađanima mnogo pomoći, jer, više neće morati da odlaze u Gradsku upravu. Istovremeno se zahvaljujem Gradskoj upravi Grada Zrenjanina što je otvaranjem kancelarije omogućila stanovnicima ovog dela grada da lakše dođu do potrebnih dokumenata – kazala je ona.