Janjić: Klek, primer ostalim mesnim zajednicama

Zamenik gradonačelnika Čedomir Janjić, posetio je Mesnu zajednicu Klek i tom prilikom razgovarao sa članovima Saveta te mesne zajednice.
On je nakon tog razgovora istakao zadovoljstvo onim što je u Kleku u prethodnom periodu urađeno i ukazao da će se Grad ubuduće aktivnije uključiti u realizaciju nekih od planova i projekata bitnih za meštane tog sela.
 
 
- Budući da je toliko toga ovde učinjeno, može se zaključiti da Klek predstavlja primer ostalim mesnim zajednicama. Izuzetno sam zadovoljan što je Klek prvo naseljeno mesto na teritoriji Grada Zrenjanina u kome je počela izgradnja lokalne kanalizacione mreže i što su, što je još važnije, uspeli da na kanalizacionu mrežu priključe više od polovine mesta. To je samo jedan od brojinih pozitivnih primera, i upravo zbog tih, pozitivnih rezultata i želje da se život u ovom selu unapredi, Grad će ubuduće više učestvovati u rešavanju problema i realizaciji drugih projekata za koje se meštani Kleka opredele – ukazao je on.
 
 
Predočavajući stanje u ovom naseljenom mestu i aktivnosti koje su prethodile, članovi Saveta su istakli da očekuju pomoć Grada, posebno kada je reč o jednom od najvećih problema, a to su asfaltiranje ulica i sanacija dotrajale putne mreže.
Jedna od takvih ulica jeste i ulica Maje Benderaća. Ta ulica, ukazuje Janjić, ušla je u program za prošlu godinu i radovi će „krenuti“ na proleće.