Saopštenje - Gradski većnik u stabilnom zdravstvenom stanju

Član Gradskog veća grada Zrenjanina u resoru za mesne zajednice i ruralni razvoj, kod koga je utvrđeno prisustvo koronavirusa, nalazi se na lečenju u Novom Sadu, stabilnog je zdravstvenog stanja i dobro se oseća. 

Odmah nakon što je potvrđeno da je ovaj gradski većnik zaražen koronavirusom preduzete su sve propisane mere. Obavljena je dezinfekcija prostorija u Gradskoj kući u Zrenjaninu, a  pojedini funkcioneri koji su bili u kontaktu sa članom Gradskog veća su testirani. 

Svi nalazi testiranih su negativni na prisustvo koronavirusa. Takođe, svi oni se, bez obzira na to, nalaze u kućnoj izolaciji, kako je i predviđeno procedurom u ovakvim slučajevima. 

U kućnoj izolaciji se nalazi i gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, i oseća se dobro. Sve aktivnosti u lokalnoj samoupravi se obavljaju i odvijaju po planu. 
- Iskoristio bih još jednom priliku da pozovem sve građane da slušaju savete stručnjaka, pridržavaju se mera koje je propisala država i da ostanu kod svojih kuća. Samo na taj način možemo da dobijemo ovu bitku sa koronavirusom – poručio je gradonačelnik Janjić.            

Slike

  • /uploads/attachment/vest/5574/large_Grb_Indeks_300.jpg