Poklon kineskih prijatelja iz “Linglong Tajra” - zaštitne maske za Gradsku i Policijsku upravu u Zrenjaninu

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić i zamenik Saša Santovac primili su danas delegaciju kineske kompanije “Linglong Tajr”, koja je Gradskoj upravi i Policijskoj upravi u Zrenjaninu poklonila dva paketa zaštitnih maski. 

Predstavnici “Linglonga” naglasili su da se radi o pomoći, s obzirom da su pakete izdvojili iz sopstvenog kontigenta koji im je dodeljen, i da osećaju potrebu da pomognu gradu čijim se delom osećaju, dakle kao Zrenjaninci. Izrazili su zahvalnost gradonačelniku i Gradu Zrenjaninu što i u periodu vanrednog stanja omogućuju realizaciju investicije u našem gradu po utvrđenoj dinamici i pružaju svu neophodnu logistiku i pomoć. Naveli su i da je jedan broj radnika iz Zrenjanina već angažovan u kompaniji i da se pripremaju za obuku u Kini i Tajlandu.

Gradonačelnik je još jednom istakao značaj ove investicije u Zrenjaninu, ali i prijateljstvo kineskog i srpskog naroda koje dolazi do izražaja i potvrđuje se i u ovim teškim trenucima.  

Prijemu je prisustvovao i predstavnik Policijske uprave Zrenjanin koji se predstavnicima “Linglonga” takođe zahvalio na poklonu. 


 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/5603/Linglong_poklon_maske_0.jpg