Video kolegijum sa gradonačelnikom i saradnicima - stalna međusobna komunikacija

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić i njegovi saradnici, zamenik Saša Santovac i pomoćnici Duško Radišić, Simo Salapura i Dragan Ćapin, koji se nalaze u kućnoj izolaciji, održali su video kolegijum sa saradnicima u Gradskoj upravi i kabinetu gradonačelnika, koji su na svojim radnim mestima i redovnim zadacima. Gradonačelnik je u stalnoj komunikaciji sa svim saradnicima i sve aktivnosti koje su započete na nivou Gradske uprave tokom vanrednog stanja, realizuju se i dalje. Poseban akcenat dat je na realizaciji pomoći za najugroženije sugrađane, penzionere s nižim primanjima i socijalno ugrožene, na rad kol-centra u Gradskoj upravi, ali i na nastavak realizacije najvećih privrednih investicija u Zrenjaninu. 
 
 
 
Gradonačelnik Janjić je u kućnoj izolaciji nakon što je utvrđeno prisustvo koronavirusa kod člana Gradskog veća, čije je stanje stabilno i u toku je njegov oporavak. Svi koji su bili u kontaktu sa gradskim većnikom su testirani na koronavirus i nalazi su negativni, ali na osnovu odluka Kriznog štaba Vlade Republike Srbije, moraju 28 dana da provedu u kućnoj izolaciji.  
 
Danas se očekuju nove mere Vlade Republike Srbije u borbi protiv koronavirusa, i u skladu s njima gradonačelnik je za sutra najavio i održavanje video i telefonske sednice Gradskog štaba za vanredne situacije.  
 
 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/5579/Online_kolegijum_0.jpg