Novi cvetni aranžmani u centru grada

Javno komunalno preduzeće “Čistoća i zelenilo” pripremilo je i ove godine nekoliko novih cvetnih aranžmana namenjenih javnim površinama u centru grada i izazvalo znatiželju naših sugrađana i namernika. Pored cvetnih “leptira”, koji su bili postavljeni pred ulazom u Gradsku kuću i tri rode, koje su trajno postavljene u ambijentu Gradske bašte, na delu Trga slobode i Ulice kralja Petra Prvog našle su se dekoracije u obliku šešira, bidermajera i velikog cveta sa pet listova. Takođe, u aleji ispred spomenika Žarku Zrenjaninu, postavljen je dekorativni panj sa tri saksije. Aranžmani su sačinjeni od cveća različitih vrsta i boja.

U tom komunalnom preduzeću ističu da su se potrudili da i ove sezone oplemene centar grada i osmisle i realizuju nove aranžmane, s ciljem da javne gradske površine izgledaju  što lepše i urednije i da sugrađanima i posetiocima boravak na njima bude prijatniji.  

Radnici JKP “Čistoća i zelenilo” angažovani su proteklih dana i na uređivanju svih kružnih raskrsnica u gradu, a različite vrste ukrasnog zelenila i cveća sađene su na više lokacija koje su u programu održavanja tog preduzeća - na Trgu slobode, ispred zgrade nekadašnjeg “Komiteta”, ispred Reformatske crkve, na Žitnom trgu kod “Male varoši”, na Bagljašu, u Gradskoj bašti i ispred Gradske kuće... 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/5636/Cvece2020_0.jpg