Investicija kompanije "MERA" višestruko veća, vrednost prevazilazi 1,5 miliona evra

Prilikom posete gradonačelnika Zrenjanina Čedomira Janjića gradilištu proizvodnih pogona kompanije “MERA” d.o.o. u industrijskoj zoni “Jugoistok”, greškom je saopšteno da je ta investicija u vrednosti 500.000 evra. Stvarna vrednost višestruko prevazilazi taj iznos i dostiže više od 1,5 miliona evra, a na pomenutoj lokaciji “MERA” podiže proizvodnu halu i upravnu zgradu, na površini od 6.850 kvadratnih metara.

Prva pomenuta vrednost investicije planirana je pre nekoliko godina, prilikom potpisivanja ugovora o kupovini zemljišta u industrijskoj zoni, ali je, u međuvremenu investitor uložio znatno veća sredstva i proširio planirana ulaganja.  

Izvinjavamo se vlasniku i direktoru kompanije “MERA” Đorđu Vlatkoviću na nenamernom propustu. Sigurni smo da će, kako je istakao i gradonačelnik Janjić prilikom posete, ova kompanija ostati primer jednog od uspešnih domaćih, zrenjaninskih investitora, koji se u kontinuitetu razvija pune tri decenije, i planira nova zapošljavanja u proširenim kapacitetima. 
 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/5699/MERA_062020_0.jpg