Radovi na asfaltiranju ulica u Aradcu - asfalt dobili stanovnici ulice Đure Jakšića

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, zajedno sa svojim saradnicima, obišao je danas naseljeno mesto Aradac gde su u toku radovi na asfaltiranju Ulice Đure Jakšića. 

Meštanin Aradca, Danko Đokić ukazao je da je asfalt u tom delu sela od velikog značaja za stanovnike, posebno za veliki broj dece koja tom saobraćajnicom idu u školu. 
- Na ovaj način, s jedne strane, praktično spajamo jedan deo sela sa drugim, s druge, ovde je veliki broj zaposlenih, budući da u ulici posluje nekoliko firmi, a oko dvadeset petoro dece ovuda ide u školu - kazao je Đokić.

- Pored toga, u ovom delu sela živi i veći deo romske populacije, pa se i o tome vodi računa, o njihovoj deci, a asfaltiranje ulice je pravi pogodak - rekao je još Đokić, ukazujući na dobru saradnju Mesne zajednice “Aradac” i Grada Zrenjanina.

Goran Kravarušić, načelnik Odeljenja za privredu Gradske uprave takođe je istakao značaj asfaltiranja pomenute ulice, a posebno zbog činjenice da tu posluje pet firmi.   
- Sada će dobiti asfaltnu podlogu, dužina ulice je 250 metara, a vrednost radova oko dva i po miliona dinara - kazao je Kravarušić.

Izvođač radova je preduzeće “Put - invest” iz Novog Sada. 


 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/5675/Asfalt_Aradac_0.jpg