Kancelarija za mlade organizovala internet edukaciju "Zavisnost od interneta i zloupotreba digitalnih tehnologija"

Kancelarija za mlade i Crveni krst Zrenjanin nedavno su povodom obeležavanja Međunarodnog dana mladih, organizovali su internet edukaciju preko aplikacije ZOOM koja se bavila temom "Zavisnost od  interneta i zloupotreba digitalnih tehnologija". 

 


Na samom početku prisutne je pozdravio pomoćnik gradonačelnika grada Zrenjanina Simo Salapura i zahvalio se na dosadašnjem angažovanju mladih volontera, posebno ističući njihov doprinos tokom trajanja vanrednog stanja. Vebinar će ujedno poslužiti i kao prva epizoda u seriji onih koje će biti realizovane na YT kanalu "Omladinski portal".

 

 

Učesnici su imali priliku da se upoznaju sa osnovnim pravilima bezbednog ponašanja na internetu i sajber kulturom. Edukaciju su realizovali edukovani volonter Crvenog krsta Zrenjanin Luka Mandić i volonter Kancelarije za mlade Grada Zrenjanina Filip Šimon uz podršku stručnih saradnika Borisa Vojinova i Marka Miškeljina.

 

 

 

 

Celu epizodu možete pogledati na sledećem linku : https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=2HuhKf3yj3E&feature=emb_title

Tekst i foto: Kancelarija za mlade
 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/5737/bscap0001.jpg
  • /uploads/attachment/vest/5737/New_Project__1___1_.jpg