Obaveštenje za građane - počinju izjašnjavanja o kvalitetu pružanja komunalnih usluga, prve ankete na sajtu JKP “Pijace i parkinzi”

Na osnovu Zakona o komunalnim delatnostima i odgovarajućim odlukama Grada Zrenjanina, javna komunalna preduzeća su u obavezi da omoguće građanima, korisnicima njihovih usluga, da se izjasne o kvalitetu pružanja komunalnih usluga. 

Oglasilo se tim povodom JKP “Pijace i parkinzi” i obavestilo javnost da će postupak izjašnjavanja korisnika njihovih usluga sprovesti u periodu od 30. oktobra do 1. decembra 2020. godine, putem ankete na sajtu preduzeća. 

Na veb adresi www.pijaceiparkinzizr.rs, u delu “Pijace” https://www.pijaceiparkinzizr.rs/anketa-pijace/ i delu “Parkinzi” https://www.pijaceiparkinzizr.rs/anketa-parkiranje/ , nalaze se ankete, čije će popunjavanje poslužiti za prikupljanje podataka i informacija od značaja za sagledavanje potreba korisnika usluga i preduzimanja daljih aktivnosti u ovoj oblasti. 

Mišljenje građana je važno i njihovi odgovori, iskazani predlozi i stavovi biće razmotreni, radi iznalaženja najboljih rešenja kada je u pitanju kvalitet vršenja usluga od strane ovog, kao i drugih gradskih javnih komunalnih preduzeća. 

Uskoro će i druga komunalna preduzeća, na svojim sajtovima, postaviti ankete za izjašnjavanje, o čemu će javnost takođe biti obaveštena.   

Slike

  • /uploads/attachment/vest/5786/Grad_0.jpg