Obaveštenje: JKP “Čistoća i zelenilo” od danas anketira korisnike o kvalitetu usluga

JKP „Čistoća i zelenilo” Zrenjanin obaveštava sugrađanke i sugrađane da je počelo sa  sprovođenjem ankete o uslugama koje pruža (upravljanje komunalnim otpadom, deponovanje komunalnog otpada, održavanje javno prometnih i zelenih površina i usluge Zoohigijenske službe). Kako je i najavljeno, na osnovu Zakona o komunalnim delatnostima i odgovarajućim odlukama Grada Zrenjanina, javna komunalna preduzeća su u obavezi da omoguće građanima, korisnicima njihovih usluga, da se izjasne o kvalitetu pružanja komunalnih usluga. 
 
Kroz ovu anketu, JKP „Čistoća i zelenilo” želi da čuje mišljenje o kvalitetu usluga koje pruža i na taj način unapredi komunikaciju između građana i komunalnog preduzeća. Anketa će se sprovoditi u periodu od 05. novembra do 06. decembra 2020.godine.
 
Pozivaju građane da popune upitnik koji se može preuzeti na naplatnim mestima preduzeća, kao i u prostorijama službe marketinga (Beogradska 17) i popunjene upitnike ostave na pomenutim mestima. Upitnik se može popuniti i elektronskim putem na zvaničnom veb sajtu (www.jkpciz.co.rs) preduzeća - na linku https://www.jkpciz.co.rs/index.php/kontakt/anketa (pristupom na sajt u delu “kontakti”, te podmeniju “anketa”) i Fejsbuk stranici.
 
Dodatne informacije u vezi sa ispitivanjem zadovoljstva korisnika komunalnih usluga mogu se dobiti putem besplatne info linije 0800/000-023 i kontakt telefona 023/523-640 ili e-mail adrese: prmanager@jkpciz.co.rs
 
Iz JKP “Čistoća i zelenilo” saopštavaju takođe da je preduzeće, u periodu od 10.03.-10.04.2020.godine, sprovelo anketu kada je u pitanju kvalitet u vršenju pogrebnih usluga. U preduzeću se unapred zahvaljuju svim građanima grada Zrenjanina i naseljenih mesta na učešću u ovom ispitivanju.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/5793/Grad_0.jpg