Nastavak parternog uređenja oko nove zgrade u Pančevačkoj - gradi se trotoar, određena parcela za još jedan objekat

Nastavljeni su radovi na uređenju prostora oko nedavno useljene stambene zgrade u Pančevačkoj ulici i u toku je gradnja trotoara u dužini nešto većoj od 200 metara. Radove izvode zrenjaninska preduzeća “Saša inženjering” i “Eko Gradnja”.
 
 
 
 
Završetkom ovih radova, biće omogućen bezbedniji prilaz ovom i budućim stambenim objektima na toj lokaciji, a nova pešačka staza biće u drugoj fazi povezana i sa trotoarom prema ulici Dr Laze Kostića, do koje se planira i kolovoz.  

Takođe, odlukom sa poslednje sednice Gradskog veća, grad Zrenjanin opredelio je zemljište na osnovu kog će konkurisati za dobijanje sredstava za gradnju još jednog objekta sa 23 stambene jedinice, namenjenog zbrinjavaju ugroženih kategorija stanovništva. To zemljište se nalazi na istoj lokaciji, u neposrednoj blizini novoizgrađenog objekta, čime je potvrđena namera lokalne samouprave za širenjem stambenog naselja i uređenjem tog  prostora. 
- Nastavlja se parterno uređenje lokacije u Pančevačkoj ulici, na kojoj planiramo i gradnju novih objekata, čime će taj donedavno neuređen prostor dobiti nove sadržaje. Grad je obezbedio zemljište koje dozvoljava nastavak izgradnje i urbanističkog uređenja tog dela grada, kao i izgradnju nove saobraćajnice, između Pančevačke ulice i Dr Laze Kostića - prokomentarisao je aktuelne radove gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura.   
 
 
 
 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/5877/Staza_Pancevacka_0.jpg