Preminuo Goran Starčević, v.d. direktora JKP “Pijace i parkinzi” i predsednik FS Zrenjanin

Od posledica koronavirusa jutros je, u Novom Sadu, u 42. godini preminuo Goran Starčević, v.d. direktora JKP “Pijace i parkinzi” Zrenjanin i istaknuti sportski radnik - predsednik Fudbalskog saveza grada Zrenjanina i član Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Vojvodine.
 
- Pogodila nas je sve tužna vest da je naš prijatelj i saradnik Goran Starčević izgubio najvažniju bitku. Grad je ostao bez uzornog, vrednog i agilnog rukovodioca koji je imao viziju. Zrenjaninski fudbalski klubovi koje je uspešno vodio pamtiće ga kao požrtvovanog predsednika saveza, koji je radio za dobrobit svih. Počivaj u miru, poštovani prijatelju. Neka ti je večna slava – poručio je gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura.
 
 
Goran Starčević rođen je 1979. godine u Zrenjaninu gde je završio osnovnu i srednju školu. Nakon završetka studija, kao diplomirani inženjer za razvoj mašinstva, radio je u privredi i u privatnom sektoru. Bio je na funkciji šefa kabineta gradonačelnika, pomoćnik direktora za tehničke i opšte poslove u ZZ ”Bratstvo i jedinstvo” iz Novog Itebeja i direktor JP ”Radio Zrenjanin”. 
 
Bio je aktivan društveno-sportski radnik, predsednik Fudbalskog saveza grada Zrenjanina od decembra 2013. godine, potpredsednik i član Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Vojvodine, kao i član Stručne organizacije sudija FSG. 
 
Komemoracija povodom smrti Gorana Starčevića biće održana sutra, 24. marta, u 12 časova, u Velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina, a sahrana na Novom groblju u Zrenjaninu u 14 časova.   

Slike

  • /uploads/attachment/vest/5930/Goran_Starcevic_0.jpg