Na dve lokacije u Zrenjaninu uskoro počinje izgradnja još 142 stana - objavljen izgled i sadržaj projekata

Projekat “Kvartet” u Ulici Toše Jovanovića i izgradnja dva stambena objekta na potezu između Ulice Žarka Zrenjanina i Centralne pijace, nastavak su investicionih aktivnosti u Zrenjaninu u oblasti stanogradnje koje poslednjih godina beleže veliki zamah. Dva zrenjaninska investitora najavljuju skori početak gradnje ukupno 142 stana - 55 u okviru objekata “Kvartet” i 87 u zgradama kod Centralne pijace, a otvaranje gradilišta očekuje se u najskorijem periodu. 
 
 
 
Investitor “BMT Luks”, koji je nedavno završio gradnju stambeno-poslovnog objekta na uglu ulica Gundulićeve i Rada Končara, predstavio je projekat koji će se izvoditi na atraktivnoj lokaciji kod Centralne pijace, na adresi Žarka Zrenjanina 14. Zgrade će se prostirati na potezu od ulice Žarka Zrenjanina pa sve do “Maksi” marketa kod Centralne pijace, odnosno duž leve strane sadašnje saobraćajnice kojom do “Maksija” prolaze isključivo vozila javnog prevoza. 
 
 
Predviđena je gradnja u dve faze, gde će u prvoj zgradi biti izgrađeno 47 stanova sa 3 poslovna prostora spratnosti P+4+PS (povučeni sprat) i sa trideset jednim parking mestom. U drugoj fazi biće izgrađena zgrada sa 40 stanova, spratnosti Po+VP+4+PS i imaće 17 garažnih mesta u okviru objekta i još toliko u okviru parcele. Početak gradnje novog kompleksa planiran je za jun ove godine, a očekivani završetak radova za objekat u prvoj fazi je avgust mesec naredne godine.
 
 
 
Investitor “VRK IMMO” najavljuje početak gradnje četiri manje stambene zgrade na parceli u Ulici Toše Jovanovića 19, sa ukupno 55 stambenih jedinica i tri lokala. Jedinstvenu celinu čine četiri rezidencije u nizu, a svaki objekat se sastoji od 4 etaže – suterena, visokog prizemlja, prvog sprata i povučene etaže. Lamela “A”, koja će se prva i graditi, imaće 9 stanova i 3 poslovna prostora, lamela “B” imaće 9 stanova i 6 garažnih mesta, u lameli “C” predviđena je gradnja 15 stanova i 10 garaža i u najvećoj, lameli “D”, 22 stana. Plan je da se gradnja prvog objekta završi u roku od godinu dana. 
 
 

 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/6048/projekat_centralna_pijaca_0.jpg