Gradski bazen počinje s radom u subotu, 19. juna, ovog vikenda ulaz besplatan

Letnja kupališna sezona na otvorenom gradskom bazenu zvanično počinje u subotu, 19. juna, najavljeno je danas, prilikom posete zamenika gradonačelnika Zrenjanina Saše Santovca ovom rekreativno-sportskom objektu.
 
 
 
Santovac se ovom prilikom zahvalio zaposlenima u Javnoj ustanovi „Sportski objekti“ što su obavili sve neophodne radove uoči dolaska prvih kupača.
- Grad Zrenjanin je u proteklom periodu uložio sredstva u uređenje Peskare i Gradskog bazena, zato što želimo da našim sugrađanima ponudimo mogućnost da dođu na ova mesta i da se tokom toplih letnjih dana osveže, druže i uživaju u svom gradu – istakao je Santovac i podsetio da je kupališna sezona na Peskari zvanično počela 1. juna.
 
On je dodao da će lokalna samouprava i ove godine najuspešnije učenike nagraditi besplatnim ulazom na bazen, što je već tradicionalna akcija koju Grad sprovodi.
 
 
 
Direktor Javne ustanove „Sportski objekti“ Bojan Mijatov je naglasio da je uoči početka letnje sezone obavljen obiman posao kako bi bazen spremno dočekao kupače, i da tom prilikom nije bilo većih problema. On je napomenuo da će se na bazenu sprovoditi određene protivepidemijske mere.
- Moći ćemo da primimo do hiljadu ljudi. Na ulazu će građanima biti merena telesna temperatura, a posetioci će prolaziti i kroz dezobarijeru. To su nužne mere koje moramo da sprovodimo. U svakom slučaju, iskreno se nadam da će leto biti toplo i da će naši sugrađani dolaziti ovde da se osveže – poručio je Mijatov.
 
On je istakao da će ovog vikenda ulaz biti besplatan, a da cene ulaznica nisu menjane u odnosu na prethodni period. One i dalje iznose 170 dinara za odrasle i 80 dinara za decu, dok mališani ispod pet godina ulaz ne plaćaju.
 
 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/6081/Bazen_Zrenjanin_2021_0.jpg