Pomoćnica gradonačelnika Jelena Travar Miljević prisustvovala devetoj redovnoj Skuštini Unije poslodavaca Srbije - poslodavci Zrenjanina

Pomoćnica gradonačelnika Jelena Travar Miljević prisustvovala je devetoj redovnoj Skuštini Unije poslodavaca Srbije - poslodavci Zrenjanina održanoj u prostorijama Crvenog krsta Zrenjanin.

 

 

- Zadovoljstvo mi je što smo zajedno na istom zadatku, da stvaramo bolje uslove za rad i zapošljavanje i bolje poslovne okruženje. Želim i da vam se zahvalim što postojite u ovom gradu i što ste deo svakog društvenog, a ne samo ekonomskog događaja. Drago mi je i što zajedno stvaramo nove mogućnosti, ali odgovaramo i na nove izazove koje su pred nama. Vi ste verovatno bolje svesni i bolje prepoznajete ono što nam sledi, a to su nove šanse i nove mogućnosti, jer, Zrenjanin zaista jeste grad investicija, autoput Beograd - Zrenjanin - Novi Sad jeste naša nova šansa, a Socijalno - ekonomski savet jeste jedan od naših odgovor na izazove koji nas čekaju, kako zaposlene, tako i vas poslodavce i nas kreatore lokanih javnih politika - rekla je ona i poslodavcima poželela uspešan rad i dobro zdravlje. 

 

 


Unija poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina je deo Unije poslodavaca Srbije, jedinog udruženja poslodavaca iz naše države koje je član Međunarodne organizacije rada.

 

 

Preko Unije poslodavaca Srbije, poslodavci iz Zrenjanina i Srednjobanatskog upravnog okruga deluju na državnom i međunarodnom nivou. Unija poslodavaca Srbije jedina je organizacija koja je stekla pravo da predstavlja poslodavce u pregovorima sa državnim organima i sindikatima i koja je priznata od strane sličnih organizacija u Evropskoj Uniji.
 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/6105/unija_00.jpg