Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u rukometu za žene: Srbija - Turska, u Zrenjaninu, u sredu, 6. oktobra, od 18 časova

Prvu utakmicu novog ciklusa kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2022. godine, ženska rukometna reprezentacija Srbije odigraće u Zrenjaninu, protiv selekcije Turske. Meč se igra u sredu, 6. oktobra, u Kristalnoj dvorani, s početkom u 18 časova. Ulaznice će se prodavati pred utakmicu na biletarnici Kristalne dvorane po simboličnoj ceni od 100 dinara, a sav prihod biće usmeren u humanitarnu akciju “Sportom za bolje sutra”, za decu sportiste slabijeg socijalnog stanja. 
 
 
Evropski grad sporta 2021. godine domaćin je još jedne zvanične utakmice državne reprezentacije, u okviru saradnje Grada Zrenjanina s nacionalnim sportskim savezima. Organizatori utakmice, Rukometni savez Srbije, Sportski savez grada Zrenjanina, Javna ustanova “Sportski objekti” i Grad Zrenjanin pozivaju sugrađane da pozdrave našu ekipu i gošće iz Turske, i bodre reprezentativke Srbije na startu novog takmičarskog ciklusa. Zbog epidemioloških mera, kapacitet gledališta biće ograničen na 1.000 mesta.   
 
Posle Zrenjanina, rukometašice Srbije putuju na Island, gde će 10. oktobra, u Hafnarfjorduru, odigrati naredni meč kvalifikacija. 
 
 

Rukometni savez Srbije objavio je poziv za akreditovanje medija za utakmicu, koji prenosimo u celini:
 
Poziv za akreditovanje medija za utakmicu 
 
Rukometni savez Srbije obaveštava zainteresovane predstavnike medija za praćenje utakmice reprezentacija Srbije i Turske u okviru kvalifikacija za EHF EURO 2022 (sreda, 06. oktobar 2021 u 18:00 časova, Kristalna dvorana, Zrenjanin) da zahteve za akreditovanje mogu podneti zaključno sa 05. oktobrom 2021. godine, u 12 časova.
 
Potrebno je poslati ime i prezime, naziv redakcije, broj lične karte i novinarske legitimacije na press@rss.org.rs.
 
Napominjemo da će zbog nepovoljne epidemiološke situacije broj novinara i fotoreportera biti ograničen, kao i da će svi striktno morati da se pridržavaju pravila po dolasku u dvoranu.
 
Fotoreporterima će biti dozvoljen pristup terenu samo uz potvrdu o vakcinaciji, PCR testu ili brzom antigenskom testu, u protivnom fotografisanje će moći da se obavi samo sa tribina Kristalne dvorane. Rukometni savez Srbije će obezbediti fotografije sa utakmice koje možete slobodno koristiti uz potpis RSS.
 
Takođe, usled nepovoljne epidemiološke situacije, akreditovanim novinarima neće biti moguć pristup miks zoni, ni konferenciji za medije. Video materijal sa konferencije za medije takođe obezbeđuje Rukometni savez Srbije i medijima će biti prosleđen u najkraćem mogućem roku po završetku konferencije.
 
 
Fotografije: Rukometni savez Srbije
 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/6230/Poster_A4-01_0.jpg
  • /uploads/attachment/vest/6230/seniorke_kval_za_ep_2022_0.jpg