Gradonačelnik Simo Salapura uručio novogodišnje paketiće učenicima Osnovne i srednje škole “9. maj”


Povodom predstojećih praznika gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura posetio je danas Osnovnu i srednju školu “9. maj” i tom prilikom uručio novogodišnje paketiće učenicima nižih razreda te škole.
 
 
 
Poželevši im lepšu i srećniju Novu godinu, gradonačelnik je rekao da Grad Zrenjanin već tradicionalno, svake godine, obezbeđuje paketiće za mališane u našem gradu.
- Krenuli smo dodelom paketića za decu u Osnovnoj i srednjoj školi “9.maj”, nastavićemo u Centru za pružanje usluga socijalne zaštite Grada Zrenjanina - “Most”, Dnevnom centru za decu i mlade sa invaliditetom "Alternativa", Dnevnom centru “Našoj priča” i deci korisnicima Narodne kuhinje. Ovim malim znakom pažnje želimo da obradujemo naše najmlađe, da im poželimo srećne predstojeće novogodišnje i božićne praznike i ukažemo da Grad Zrenjanin i svi mi mislimo na njih - poručio je gradonačelnik Salapura.  
 
 

Direktorka škole Snežana Vukić je, zahvalivši se Gradu i gradonačelniku, kazala da se učenici neizmerno raduju poklonima, a kao i svaki put, raduju se i poseti gradonačelnika.
 
 
Inače, paketiće u toj školi dobiće 150 učenika, a Grad je pripremio oko hiljadu novogodišnjih paketića za najmlađe sugrađane. 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/6345/Paketici_OSS_9_maj_22-12-2021.jpg
  • /uploads/attachment/vest/6345/paketici_9_maj_00.jpg