“Linglong” će osamnaestoro dece iz šest različitih fudbalskih klubova poslati na zimske pripreme koje organizuje Fudbalski savez Srbije

U želji da doprinese sportu u gradu sporta i podrži usavršavanje fudbalskih veština mladih talenata, kompanija “Linglong” je odlučila da osamnaestoro dece iz šest različitih fudbalskih klubova pošalje na zimske pripreme koje organizuje Fudbalski savez Srbije.

 Pre odlaska na pripreme, predstavnici “Linglonga” imali su  želju da se lično upoznaju sa mladim igračima.

 

 

Svečanom uručenju vaučera u Hotelu “Vojvodina” večeras su, pored gradonačelnika Zrenjanina Sime Salapure i njegovog zamenika Saše Santovca, prisustvovali  i njihovi roditelji i treneri, sekretar Sprtskog saveza gada Zenjanina Vukosava Đapić Atanacković  kao i predstavnik kampa Fudbalskog saveza Srbije Aleksandar Karadžić koji se zahvalio kompniji Linglong jer je uzela učešće u organiciji kampa i dala svoj doprinos u razvoju mladih talenata.

 


- Fudbalski kamp “Igraj za Srbiju” je projekat koji traje već osam godina i kroz njega je u letnjim i zimskim kampovima učestvovalo oko dve hiljade mladih igrača, a specifičnost kampa je u tome što se mladim igračima pruža mogućnost da uživaju u svim onim uslovima koje imaju mladi reprezentativci Srbije – rekao je on i naveo da će se koristiti zvanična oprema FSS, a da program kampa vode naši najkvaliteniji i najiskusniji stručnjaci za rad sa mladima.   

 

 

Menadžerka projekta kompanije” Linglong”  Li Meilian je kazala je da je izuzetno srećna što je danas u prilici da upozna mlade talente.
- Posebno mi je drago što će “”Linglong” baš mladim Zrenjanincima, meštanima Grada sporta, pružiti priliku da učestvuju u sedmodnevnom kampu FSS.  Osamnaestoro mladih fudbalera iz šest zrenjaninskih klubova ima će priliku da učestvuje u kampu i da uz pomoć i podršku najvećih fudbalskih stručnjaka u Srbiji u centru FUdbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi. Već su obezbeđeni smeštaj i ishrana  - rekla je ona i navela da na ovaj način “Linglong” kao društveno- odgovorna kompanija želi da podstakne mlade fudbalere da što više svog slobonog vremena posvete sportu jer je sport od velke važnosti za njihov razvoj. 

 


- Drago mi je što kompanija Linglong, kao kroz sponzorstvo super lige Srbije, tako i kroz ovaj događaj može da podstakne dalji razvoj srpskog sporta i nadam se da će i ubuduće biti ovakvih događaja, jer, ulaganje u sport jeste ulaganje u zdravlje naše omladine i njihovu budućnost   - rekla je još Li Meilian.

 

 

Gradonačelik Simo Salapura je najpre pozdravio prisutne, a posebno decu, mlade fudbalere.

 


- Sa mnom je i predsednik Fudbalskog saveza grada Zrenjanina Saša Santovac koji je uneo novu energiju u našu fudbalsku oganizciju i verujem da će sa ovakvom podrškom koju imamo od kompanije “Linglong”  vaša fudbalska budućnost u našem gradu biti još bolja – rekao je gradonačelnik Simo Salapura.   

Slike

  • /uploads/attachment/vest/6338/ling_long_kamp00.jpg