Zrenjanin predstojećeg vikenda domaćin drugog turnira A1 Regionalne vaterpolo lige - učestvuje šest ekipa iz Slovenije, Hrvatske i Srbije

Vaterpolo klub “Proleter” biće predstojećeg vikenda, od 14. do 16. januara, domaćin drugog turnira A1 Regionalne vaterpolo lige. Na turniru još učestvuju i zagrebački Medveščak, KPK Korčula, Triglav iz Kranja, Vojvodina iz Novog Sada i Nais iz Niša. Biće odigrana tri kola, sa ukupno 9 utakmica. 
 
Utakmice se na Gradskom bazenu igraju u prisustvu publike, uz pridržavanje svih epidemioloških mera. U petak i subotu mečevi se igraju od 17 časova, dok je za nedelju predviđen “matine” program, s početkom u 10 časova. 
 
 
U Vaterpolo klubu “Proleter” očekuju kvalitetne i neizvesne utkamice, a grad Zrenjanin spreman je da ugosti oko 120 gostiju iz regiona. U lokalnoj samoupravi i u redovima domaćina izrazili su zadovoljstvo zbog toga, svima upućuju dobrodošlicu i izražavaju očekivanja da će se svi prijatno osećati u našem gradu.  
  
Nakon četiri odigrana meča na prvom turniru u Novom Sadu, VK “Proleter” zauzima 5. mesto na tabeli sa osvojenih 7 bodova, uz 2 pobede i po jedan nerešen i izgubljen meč. Turnir u Zrenjaninu dobra je prilika da se, na domaćem terenu, poboljša bodovni saldo, ali i da se ugoste poznati vaterpolo klubovi sa prostora nekadašnje Jugoslavije.  
 

RASPORED UTAKMICA
 
1. KOLO – petak, 14. januar
 
17.00     VK Vojvodina – KPK
18.50     VK Proleter – VK Medveščak
20:45     AVK Triglav – VK Nais
 
2. KOLO – subota, 15. januar
 
17.00    VK Medveščak – AVK Triglav
18.50     VK Proleter – KPK
20.45     VK Vojvodina – VK Nais

3. KOLO – nedelja, 16. januar
 
10.00     AVK Triglav – KPK
11.50     VK Medveščak – VK Vojvodina
13.40     VK Nais – VK Proleter

Slike

  • /uploads/attachment/vest/6375/vaterpolo0.jpg