Donacija za Udruženje “Budimo ljudi” i Predškolsku ustanovu - “Sineks Medikal” obezbeđuje dezinfekciono sredstvo za polugodišnje potrebe vrtića

U Gradskoj kući u Zrenjaninu danas je predstavljena donacija kompanije “Sineks Medikal” iz Beograda, koje je Udruženju građana “Budimo ljudi” u našem gradu uručilo dezinfekciono sredstvo “Treoks” u količini od 1260 litara, od čega će to udruženje 700 litara donirati Predškolskoj ustanovi Zrenjanin. Ta količina dovoljna je da podmiri potrebe svih vrtića u gradu Zrenjaninu za period od pola godine.
 
Konferenciji su prisustvovali pomoćnica gradonačelnika Snežana Vučurević, Marijana Mandić, ispred kompanije “Sineks Medikal”, Marko Zarubica, predsednik Udruženja građana “Budimo ljudi” i Vladimir Petrović, direktor Predškolske ustanove Zrenjanin. Prethodno ih je u svom kabinetu primio i gradonačelnik Zrenjanina, Simo Salapura, a prijemu je prisustvovala i načelnica Odeljenja društvenih delatnosti Gradske uprave Jelena Dragić
 
 
 
 
Snežana Vučurević, pomoćnica gradonačelnika, na samom početku se zahvalila predstavnicima kompanije na donaciji, kao i Udruženju “Budimo ljudi” na ovom lepom gestu, s obzirom na epidemiološku situaciju u kojoj se nalazimo skoro dve godine.
- Svoju društvenu odgovornost pokazujete time što ste donirali dezinfekciona sredstva udruženju, a veći deo udruženje je doniralo Predškolskoj ustanovi. Znamo koliko je važna higijena prostora u kojoj borave naša deca, još jednom - veliko vam hvala, rekla je pomoćnica gradonačelnika Zrenjanina Snežana Vučurević.
 
Ispred kompanije “Sineks Medikal” obratila se Marijana Mandić, koja je ovom prilikom istakla značaj ovih dezinfekcionih sredstava.
- Zadovoljstvo nam je što imamo priliku da doniramo potrebne količine dezinfekcionog sredstva, kao i da podignemo kvalitet dezinfekcije na jedan viši nivo, posebno što su u pitanju objekti predškolske ustanove. Svi smo svesni da se u prethodne dve godine nalazimo u začaranom krugu, kada je koronavirus u pitanju, i upravo to je razlog zašto se trudimo da obezbedimo najbolju dezinfekciju - rekla je Marijana Mandić.
 
Treox dezinfekciono sredstvo je potpuno ekološki bezbedno i dermatološki testirano, posebno je pogodno za najmlađe, pa je tako Udruženje “Budimo ljudi“ učinilo lep gest i deo presusmerilo na Predškolsku ustanovu. 
 
 
 
 
Marko Zarubica, predsednik Udruženja građana “Budimo ljudi“, zahvalio se kompaniji “Sineks Medikal“ što je u njima prepoznala partnera, uz nadu da se ta saradnja nastavi i u predstojećem periodu.
- Korona je ostavila i još uvek ostavlja posledice, kako u zdravstvenom i finansijskom smislu, tako i u našim vrtićima i školama, ali nas je i naučila da stojimo jedan uz drugog. Dobro je da imamo ljude koji hoće da pomognu i koji su tu za nas kada je to neophodno, a u ovom slučaju to je učinila kompanija “Sineks Medikal“, zaključio je Zarubica.
 
Zastupanje i distribucija najkvalitetnije medicinske opreme i medicinskih sredstava iz različitih oblasti medicine, glavna je delatnost preduzeća “Sineks Medikal DOO” iz Beograda i to još od svog osnivanja 2011. godine.
 
Tokom decenije prisustva na domaćem tržištu, a u skladu sa unapred definisanom poslovnom politikom, korisnicima iz medicinske struke uvek su nudili samo najbolje, vodeći pri tome računa da zadovolje potrebe njihovih pacijenata. To je ono što ih čini drugačijim.
 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/6398/donacija_budimo_ljudi_0.jpg