Aradački put celom dužinom dobija novu asfaltnu podlogu, završeni radovi u Železničkoj ulici u Knićaninu

Počeli su radovi na rehabilitaciji puta za naseljeno mesto Aradac, od raskrsnice s državnim putem Zrenjanin - Novi Sad, do ulaska u naselje, odnosno Radničke ulice. Dužina trase na kojoj su prisutni putari iznosi dva kilometra i kolovoz se obnavlja u potpunosti. 
 
 
 
U toku je uklanjanje dotrajalog asafltnog sloja, a za učesnike u saobraćaju važna je informacija da je put na kom se izvode radovi zatvoren za saobraćaj i da se na prvoj raskrsnici ne može skretati ka Aradcu. Saobraćajna komunikacija ka selu odvija se preko naredne raskrsnice, 3,3 kilometra severnije. Radove na rehabilitaciji izvodi preduzeće “Vojput” iz Subotice. 
 
 
 
Knićanin je još jedno naseljeno mesto na teritoriji grada Zrenjanina u kom su izvedeni radovi na asfaltiranju ulice koja do sada nije imala asfaltnu podlogu - radi se o Železničkoj ulici, na samom ulazu u selo, koja je asfaltirana celom dužinom od 535 metara. Radovi su pre dva dana privedeni kraju i deo su aktuelnih projekata na obnovi putne infrastrukture koji se realizuju u gradu Zrenjaninu i u više seoskih sredina. 
 

 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/6461/Radovi_put_Aradac_0.jpg