Adaptirana zdravstvena stanica u MZ "Dolja – Crni šor"

Zamenik gradonačelnika Grada Zrenjanina Goran Kaurić i direktor Doma zdravlja "Dr Boško Vrebalov" dr Borislav Đorđević, sa saradnicima, obišli su u četvrtak adaptiranu II zdravstvenu stanicu u Tomićevoj ulici, u mesnoj zajednici "Dolja - Crni šor". Nakon posete upriličene novembra prošle godine, kada se zamenik gradonačelnika uverio u neophodnost hitne sanacije ovog objekta primarne zdravstvene zaštite, u najkraćem mogućem roku angažovani su najpovoljniji izvođači radova, zrenjaninska firma "Granit gradnja", koja je ispoštovala rokove i predala objekat investitoru, Domu zdravlja "Dr Boško Vrebalov". U ovom objektu izvršena je kompletna sanacija podova, sanitarnih čvorova, enterijera i fasade.  
 
 
Tokom radova, ambulanta je bila izmeštena u susedne prostorije mesne zajednice, a preseljenje u renovirane prostorije očekuje se tokom ove nedelje. Ovim se poboljšavaju uslovi za primarno lečenje oko 4000 stanovnika ovog dela grada, što je naglasio i zamenik gradonačelnika Goran Kaurić. On je realizaciju ove investicije ocenio kao rezultat dobre saradnje između lokalne samouprave, Saveta Mesne zajednice "Dolja – Crni šor" i Doma zdravlja.
 
 
- I pored objektivno teške finansijske situacije, izlazićemo u susret sličnim zahtevima iz oblasti zdravstva, a sve u cilju pružanja kvalitetnije usluge građanima – istakao je Goran Kaurić prilikom posete ambulanti.