Zrenjanin večeras i narednog petka u "Kraljevima Ade"

Ekipa Zrenjanina nastupiće večeras i narednog petka, 7. avgusta, u novom sportsko-zabavnom televizijskom takmičenju "Kraljevi Ade", koje se emituje na nacionalnoj Fox TV, s početkom u 20.30 časova. Zrenjaninci će večeras odmeriti snagu i spretnost u vodi protiv ekipe Novog Pazara, a narednog petka, u istom terminu, protiv ekipe Čačka.
 
 
 
Na beogradskom savskom jezeru, Adi Ciganliji, ekipe iz 12 gradova Srbije (Beograd, Novi Sad, Niš, Novi Pazar, Jagodina, Ruma, Pirot, Čačak, Zaječar, Zrenjanin, Kragujevac i Sremska Mitrovica) takmičiće se tokom letnjih meseci u zanimljivim, duhovitim i neobičnim igrama za nagradu od 10.000 evra i laskavu titulu "Kraljevi Ade". 
 
     
 
Takmičenja u prvoj fazi, koja su započela prošle nedelje, odvijaju se u okviru četiri grupe po sledećem rasporedu: u prvoj grupi Novi Sad, Kragujevac i Niš, u drugoj Novi Pazar, Zrenjanin i Čačak, u trećoj Pirot, Sremska Mitrovica i Jagodina, dok su u četvrtoj grupi Zaječar, Ruma i Beograd. U dalje takmičenje prolaziće dve prvoplasirane ekipe iz svake grupe, sve do super-finala kada će snage odmeriti dva najbolja i najveštija tima. U svakom nastupu, koji je, ujedno i jedna TV emisija na Fox televiziji u trajanju od 90 minuta, učestvovaće dve ekipe od po 12 takmičara. 
 
      
 
Gradovi su izabrali predstavnike, muškarce i žene, profesionalce ili sportiste amatere, koji će lako moći da se uhvate u koštac sa svim izazovima na vodi i obali, i svom gradu donesu nagradu. Okosnicu ekipe Zrenjanina, u nadmetanjima protiv Novog Pazara i Čačka, činili su plivači, plivačice i vaterpolisti iz zrenjaninskih klubova "Proleter" i "Viktorija", a za Zrenjanin su nastupali - Marijana Popmijatov, Tijana Trninić, Jovana Ognjenović, Edita Janečka, Srđan Neškovski, Dragan Jocić, Milorad Radišić, Nebojša Đurkin, Vladimir Narančić, Ivan Guteša, Srđan Bogaroški i Bojan Frelih. Uz sportiste su, tokom snimanja takmičenja, bili i funkcioneri lokalne samouprave Grada Zrenjanina – zamenik gradonačelnika Goran Kaurić i pomoćnik gradonačelnika Predrag Stankov, kao i generalni sekretar Sportskog saveza Grada Zrenjanina Siniša Marinac.