Otvoren " INCOTECH 2009 "

Juče je u Zrenjaninskom Kulturnom centru otvoren 2. Sajam informacionih i komunikacionih tehnologija "Incotech 2009", koji će trajati do subote, 5. decembra.
Na otvaranju Sajma, posetiocima i  izlagačima su se obratili gradonačelnik Zrenjanina dr Mileta Mihajlov, pokrajinski sekretar za nauku i tehnološki razvoj Dragoslav Petrović i Tim lider programa podrške opštinama severoistočne srbije MSPNE Serbia, William P.Lewis.

 

  


Pokrajinski sekretar za nauku i tehnološki razvoj Dragoslav Petrović je na otvaranju manifestacije u zrenjaninskom Kulturnom centru kazao da je Sajam značajan za oblast komunikacija, uvođenje elektronske uprave, lokalnu samoupravu i privredni sistem.

 


Na Sajmu "Incotech 2009" predstavljena je primena informaciono-komunikacionih tehnologija u službi državne uprave, lokalnih samouprava, privrede i obrazovnih institucija. Sve posetioce sajma pored korisnih predavanja i zanimljive ponude, hardvera, seftvera, usluga i stručne literature očekuju o određeni sajamski popusti kao i brojne vredne nagrade sajamskih darodavaca.

 


Organizaciono ojačan, ovogodišnji sajam je ugostio mnoge gigante ICT scene u Srbiji, kao što su Telekom Srbija, Microsoft, Pošta , SBB, Smart, Win Win, EuNet, a sajamsku ponudu najvećih su značajno upotpunile respektabilne regionalne i lokalne firme.