Zrenjaninu dodeljeno 113.5 miliona dinara iz NIP-a

Iz Nacionalnog investicionog plana (NIP) Gradu Zrenjaninu je dodeljeno 113,5 miliona dinara, saopštili su na jučerašnjoj konferenciji za novinare zamenik gradonačelnika Goran Kaurić i pomoćnik gradonačelnika Predrag Stankov. Sto miliona dinara namenjeno je popravci putne mreže u Zrenjaninu i naseljenom mestu Botoš. Reč je o sanaciji i rekonstrukciji putne mreže u ukupno sedam ulica - četiri gradske i tri seoske.

 

 


Zamenik gradonačelnika Goran Kaurić je istakao da je Zrenjanin jedan od gradova u Vojvodini koji će iz NIP-a ove godine dobiti najviše novca i da će obnova gradskih ulica početi na proleće.
 

Za popravku puteva i ulica će iz sredstava NIP-a tokom ove godine biti uloženo 100 miliona dinara, a preostalih 13,5 miliona dinara za dogradnju soba u Domu učenika „Angelina Kojić Gina".
 

Pomoćnik gradonačelnika Predrag Stankov je istakao da prioritet u investicijama ove godine ostaje opremanje industrijske zone, a biće realizovani i projekti koji su konkurisali kod pokrajinskog Fonda za kapitalna ulaganja, kada budu odobrena sredstva.