Poziv za učešće u javnoj raspravi

Predsednik Skupštine grada Zrenjanina Aleksandar Marton izdao je saopštenje povodom aktuelne javne rasprave o predlozima nacrta odluka o uređivanju i naknadi, kao i o visini naknade za uređivanje građevinskog zemljišta na teritoriji Grada Zrenjanina. 
 
"Pozivam građanke i građane Zrenjanina, kao i organizacije i udruženja zainteresovana za problematiku uređivanja građevinskog zemljišta, da iskoriste svoje pravo i uključe se u javnu raspravu o predlozima nacrta odluka o uređivanju i naknadi, kao i o visini naknade za uređivanje građevinskog zemljišta na teritoriji Grada Zrenjanina. 
 
Predloge nacrta odluka Skupština grada je, da podsetim, usvojila na zasedanju održanom 19. februara, a rok za javnu raspravu traje do 6. marta 2010. godine. 
 
Svojim sugestijama, primedbama i predlozima možete doprineti usvajanju kvalitetnije odluke u ovoj oblasti, a samim tim i boljem i efikasnijem regulisanju jednog dela osetljive građevinske problematike" - kaže se u saopštenju Aleksandra Martona. 
 
Uvid u nacrte navedenih odluka može se izvršiti u kancelariji br. 112 Odeljenja za poslove urbanizma Gradske uprave Zrenjanin, svakog radnog dana od 08-13 časova, kao i na veb sajtu Grada Zrenjanina www.zrenjanin.rs, na stranici Gradska vlast/Skupština grada/Sednice Skupštine grada 
 
http://www.zrenjanin.rs/userfiles/file/Sednice%20Skupstine/19/01.pdf 
(novi link: arhiva: 19-ta sednica saziva Skupštine grada Zrenjanina iz 2008 godine, ZIP fajl veličine 10,5MB)
 
http://www.zrenjanin.rs/userfiles/file/Sednice%20Skupstine/19/02.pdf 
(novi link: arhiva: 19-ta sednica saziva Skupštine grada Zrenjanina iz 2008 godine, ZIP fajl veličine 10,5MB)
 
Sugestije, primedbe i predlozi na nacrte odluka mogu se, u pisanoj formi, a u navedenom roku, dostaviti sekretaru Skupštine grada Zrenjanina.