Mihajlovo proslavilo Dan sela

Povodom proslave Dana sela, Mihajlovo je u subotu posetio gradonačelnik Grada Zrenjanina dr Mileta Mihajlov.
- Ovde sam kako bih žiteljima Mihajlova čestitao seosku slavu. Danas nećemo razgovarati o problemima, ali ih svakako moramo rešavati. Moram napomenuti da su značajna sredstva opredeljena od strane Vlade Vojvodine kako bi se završio vodovod u Jankovom mostu i Mihajlovu. Naravno, lokalna samouprava će se pridružiti ovom projektu i nadam se da ćemo u toku iduće godine završtiti vodovodnu mrežu u ova dva sela – rekao je dr Mihajlov.

 


Predsednik Saveta Mesne zajednice Mihajlovo, Ervin Pavlović kaže da se u tom mestu Dan sela – Buč, tradicionalno obeležava, a za taj dan stanovništvo se posebno priprema.
- Stariji će dočekati brojne goste, omladicni su sprmemili program u diskoteci, organizovano je takmičenje u kuvanju riblje čorbe, fudbalske utakmice, a u nedelju će u Rimokatoličkoj crkvi biti održana svečana misa. Program je bogat iako smo ograničeni finansijama, istekao nam je samodoprinos, ali mi imamo dobru saradnju sa mnogim udruženjima iz našeg sela tako da smo ipak uspeli sve to da organizujemo – rekao je Pavlović.