Mihajlov i Marton pozivaju na izbore za organe mesnih zajednica

U nedelju, 27. marta 2011. godine, u 12 mesnih zajednica na teritoriji Grada Zrenjanina, biće održani izbori za savete i nadzorne odbore. U 6 mesnih zajednica biraju se i Savet i Nadzorni odbor (''Sonja Marinković'', ''Nikola Tesla'' i ''Berbersko-Bolnica'' Zrenjanin, ''Elemir'', ''Perlez'' i ''Tomaševac''), a u 6 će se održati izbori samo za Savet ili Nadzorni odbor (''Mala Amerika'' i ''Šumica'' Zrenjanin, ''Lazarevo'', ''Jankov Most'', ''Lukino Selo'' i ''Taraš''). Biračka mesta otvorena su od 7 do 20 časova, a glasači treba da ponesu ličnu kartu.
 
Gradonačelnik Zrenjanina, dr Mileta Mihajlov, i predsednik Skupštine grada Zrenjanina, Aleksandar Marton, uputili su zajednički poziv građankama i građanima sa teritorija ovih mesnih zajednica da izađu na izbore i svojim glasom doprinesu uspešnom funkcionisanju osnovnih jedinica lokalne samouprave.
- Saveti i nadzorni odbori mesnih zajednica odlučuju o mnogim pitanjima od interesa stanovnika koji u njima žive, o komunalnim investicijama, raspisivanju referenduma, uvođenju samodoprinosa i drugim. Važno je zato izaći na nedeljne izbore i odabrati one kandidate, svoje komšije, koji će na najbolji način zastupati zajedničke interese. Pozivamo sve građanke i građane sa teritorije mesnih zajednica u kojima se održavaju izbori da na njih izađu, i time pokažu da brinu za svoju ulicu, naselje, deo grada ili naseljenog mesta u kom žive – poručuju pred nedeljne izbore gradonačelnik Mileta Mihajlov i predsednik Skupštine grada.